Pages

Tuesday, 31 December 2013

Tahun baru 2014

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,

Kalian buat apa tu? Hahaa.. (Tak tahu nak mula entry macam mana) 

Lagi beberapa jam masuk 2014.. Sedihnya.. Ramai orang nak meraikan tahun baru.. Yela, 2014 ni umpama tetamu.. Kita kena hargai kedatangannya. Mencipta kenangan indahnya bersamanya.. 

Tapi kite ada rasa gementar juga sebab tahun 2014 kite akan menduduki espiyemm.. (SPM la..) Dah ramai wish 'good luck'.. Especially akak2 senior.. 
Ada sesetengah kawan fb update status sebab bangga tahun depan jadi senior.. 
Kite rasa tak ada benda yang perlu dibanggakan.. Jadi senior je, ingat lagi tak dulu kau pun pernah jadi junior.. 

Hmmm.. Apa azam baru kalian? Azam 2013 dah tercapai ke?
Ada orang berazam 'pada tahun 2014 aku nak capai azam 2013 iaitu azam pada 2012' heheh.. Bagus orang tu.. Dia tak berputus asa.. 
Azam kite banyak tahun ni lagi-lagi sebab espiyem.. 

Tak habis habis sebut pasal SPM.. 
Hmm.. Kite nak buang aplikasi wechat, ask.fm, nak deactivate facebook, buang game yang berlambak dalam phone.. Agaknya bila kite akan buang semua tu.. Tapi tak buang terus.. Kalau urgent, kite install semula.. Tengoklah nanti lepas spm, semua benda kite download balik.. Muahahah.. Okay la bye.. Assalamualaikum..


No comments:

Post a Comment