Pages

Saturday, 14 December 2013

Cerita petang ini..

Selamat petang!!!
Bosannya hari.. Patutnya pagi tadi kitorang satu keluarga rancang nak pergi Taman Tasik Perdana kini namanya ialah Taman Botani Perdana sebab ada 'family day anjuran..... (Tak ingatlah).. Bangun2 dah pukul 9 memang tak pergilah kan.. 
Satu hari ni memang aku buat kerja yang tak berfaedah langsung.. 
Menonton tv, makan tengah hari, stalk profile orang dekat ask.fm, main game.. 
See, memang aku buat kerja tak berfaedah ==' 
Harini kaklong ada kat rumah, ingatkan boleh la ajak dia joging petang-petang.. Tapi dia baru discharge dari hospital malam tadi.. Mestilah tak boleh aktif sangat.. 
Petang-petang ni aku baca blog Cik Epal sambil dengar lagu yang aku mainkan.. Kau tahu cerita Cik Epal ni lawak sangat.. Tak tahan aku gelak sampaikan aku tak sedar yang semua lagu dalam aplikasi mp3 yang aku muat turun ni habis dimainkan.. Hahah.. Okaylah ini je kot untuk entry kali ni.. :D

No comments:

Post a Comment