Pages

Thursday, 31 October 2013

Trip..

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Laila, adik perempuan bongsu Syafiqah baru balik daripada lawatan ke Pulau Langkawi, Kedah dan Perlis.. Okay sememangnya Syafiqah jealous.. Hah?! Baru darjah 6 dah pergi lawatan sekolah kat tempat yang jauh-jauh..! Rezeki dia..
Hmm.. Waktu Syafiqah sekolah rendah dulu ada tak pergi lawatan, ek?
Jap.. Recall.. Recall.. Okay, tak ingatlah.. Waktu sekolah rendah dulu, Syafiqah ada pergi kem dekat Taman Rimba Komanwel.. Dekat je dari rumah.. Tidur dalam chalet.. Tapi kem tu memang menyeronokkan.. Kem tu untuk persediaan UPSR...  Syafiqah ingat pergi lawatan waktu tadika dulu..
Waktu form 3, cikgu science cakap "lepas PMR nanti kita buat lawatan pergi Singapore nak?" "Buat passport group" in the end, tak jadi pun lawatan tu sebab tak dapat sambutan kot..
Okay, Syafiqah jealous waktu Laila cerita apa dia buat kat sana.. Yang bestnya, dia beli coklat (ubat gemuk) banyak-banyak... Hahahah.. Ok that's all.. Bye.. Assalamualaikum.. ^_^

No comments:

Post a Comment