Pages

Wednesday, 25 September 2013

Happy Birthday!!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera..
Hah! Tajuk untuk entry kali 'happy birthday'.. Korang rasa birthday siapa.. Cube teka..
Hah!! Meh nak habaq meh..
Hari ahad lalu (22/9) birthday GPK HEM SMK RAWANG.. Pn. Hjh Nor Azian..
Hari selasa semalam (24/9) birthday YDP PIBG En. Saufi
Esok khamis (26/9) birthday pengetua.. Pn Hamidah..
Tadi ada surprise untuk 3 orang pentadbir sekolah ni..
Pagi tadi ada majlis restu untuk budak form 3.. Ramai yang bosan sebab ada yang kata majlis tu ta de kena mengena dengan kitorang..

Lepas habis tu.. Jeng.. Jeng.. Jeng..
Ada orang bawa kek naik ke pentas.. Alvin nyanyi lagu Happy Birthday, Iman main gitar..
Lepas tu semua orang nyanyi sama-sama.. Mula-mula ramai yang dah bosan dengan majlis tu, lepas tu semua orang bagi tumpuan waktu nyanyi lagu birthday..
Ahhh.. Seronoknya kalau birthday Syafiqah pun disambut macam tu... Tapi Syafiqah tetap bersyukur dengan cara sekarang ni.. Sekurang-kurangnya family Syafiqah tak lupa birthday Syafiqah..
:)

No comments:

Post a Comment