Pages

Tuesday, 8 January 2013

kawan baru

pejam celik pejam celik dah 6 hari kite mulakan persekolahan. Seriously kelas tahun ni lagi best sebab ade pelajar berbangsa Cina dalam kelas kite. masa kite form 1 hingga form 3 dalam kelas kite ade kaum Melayu dengan India je. Wong Kah Mun antara kawan baru kite yang berbangsa Cina dalam kelas tahun ni. Sebenarnya sebelum ni kite memang ade kawan dengan orang Cina juga tapi seorang je nama die Canny Wong, baik orangnya tapi dah lame kite tak jumpa die. Kalau sekolah dekat Sabah or Sarawak mesti best juga kan? sebab dekat sana ada lagi banyak kaum. Masa kali pertama jalankan tugas sebagai bendahari pun kite rasa seronok. Maklumlah first time, kekadang takut juga sebab nak jaga duit tu, berdoa jelah yang mampu. Okay lah sampai sini je lah kite share pasal tahun ni, sebenarnya kite buka komputer untuk cari maklumat pasal Yuna nak buat essay esok tapi bende lain yang kite buka. bak kate pepatah "sambil mennyelam minum air" bye.. Assalamualaikum. XD

No comments:

Post a Comment