Pages

Sunday, 10 June 2012

Yeah!! finally my folio sejarah dah siap!
Alhamdulillah..
kita dah tak terikat dengan apa-apa folio lagi! (rasanyalah)
hehehe... esok sekolah! yeah!
perasaan untuk esok:
happy-dapat jumpa kawan-kawan
gementar-sebab result periksa
excited-nak hantar folio sejarah!
perasaan bercampur-baur. hehehe

Saturday, 2 June 2012

tanya khabar..

Hello Readers,
sihat? dah lama kite tak update blog ni.. bukannya apa, kite tengah sibuk.. almaklumlah tahun ni PMR so, banyak folio kene buat.. korang ape citer sekarang? memandangkan kite dah lame tak update, rasa macam nak buat karangan pulak kat sini.. banyak sangat yang kite nak cerita.. tapi tak tahulah nak cerita pasal apa.. nanti kite fikir dulu atau korang boleh je minta cerita ape-ape.. cerita untuk bedtime story pun boleh juga.. hehehe..