Pages

Friday, 4 November 2011

gempak tak.. ! hihi

kau tahu tak? aku sayang sangat kat kau..
tapi sekarang, aku terpaksa hantar kau pulang,
sbb aku cume pinjam kau je..
aku pinjam kau dari die lama sangat..
janji tetap janji..
aku terpaksa pulangkan kau ..
aku berterima kasih sesangat sbb kau berjasa kat aku..
hubungan kite ni rapat sangat kan.. bagai belangkas..
hubungan kite bertambah erat masa musim peperiksaan..
ke mana saja aku pergi, aku bawa kau..
kecuali toilet, sbb kau terlalu mulia..
kau tak boleh masuk toilet..
kau baik sangat.. kalau hujan,
kau rela aku gunakan kau sebagai payung..
tapi kau tak cukup besar untuk jadi payung aku,
namun, aku tak kesah sbb kite basah sesama.. hihi
kekadang aku sorang je basah.. sbb aku lindungi kau dengan beg aku..
aku dah pakaikan kau baju..
walaupun kau pakai baju, orang still nampak kulit kau..
aku pakaikan kau baju supaya tak kotor..
biarlah orang nampak kulit kau, sbb kulit kau cantik
aku pakaikan baju yang bercorak untuk kau..
aku harap kau suke, sbb kekawan aku pakai baju kosong je untuk kawan kau..
kau kate kau ada hati..
tapi aku tak pernah nampak, walaupun aku 'operate' kau setiap hari..
setiap tahun kau bertukar-tukar orang.
ok..lah mungkin sampai di sini sahaja jodoh kite..
aku harap kau gembira dengan orang baru yang bakal kau miliki..
bye..bye.. to all my TEXTBOOK.

No comments:

Post a Comment