Pages

Thursday, 6 October 2011

/?><-+='" (blurr)

start from 4 October 2011,
semua student form 3 menduduki peperiksaan PMR..
OMG.. tahun depan kite plak..
apabile tengok diorang study.. kite dah risau pasal tahun depan..
apabila diorang masuk dewan, lagilah buat kite bertambah sesak nafas.. hihi
seperti biasa, kalau ade peperiksaan besar,
ade class yang dicutikan..
class kite dicutikan pada hari Rabu hingga Selasa minggu depan..
Oppsss.. bukan dicutikan, tapi direhatkan.. :)
hm~ sejak dapat surat cuti, kite dah fikir aktiviti yang kite akan lakukan untuk menhilangkan kebosan..
antaranya: mestilah baca buku.. (periksa akhir tahun ON THE WAY yoo..)

Thursday, 6 October 2011
kite serta 4 orang rakan yang lain pergi ke sekolah, walaupun class kitorang direhatkan..
kitorang bukannye melepak pun.. just makan angin..(hihihi.. gurau je)
kita ni bukannya pandai sangat subjek KH..
so, apabila cikgu buat class tambahan kita pun pergi je la..
cara cikgu mengajar tadi : kitorang baca sambil cikgu terangkan, then, cikgu bagi latihan
latihan pertama- siapa salah kene ketuk ketampi..
masa nak tanda kertas, kitorang pun main tukar2 kertas..
apabila kite tengok kertas 'kite', nampaklah 1 riben ( tanda pangkahlah!)
so, secara tidak rasmi kite serta rakan yang lain kene denda..
apabila semak semula kertas, rupanye kite tak salah.. adoyai..!!
Actually, kite tak rasa kesal pun kalau kite salah, kite just malu je.. hikhik..
muka malu..  XD

No comments:

Post a Comment