Pages

Tuesday, 25 October 2011

ok ke?

Minggu ni sekolah kami cuti seminggu (lama giler)
minggu depan sambung final exam... huhu.. :'(
sekarang ni musim final exam..
korang dah ready ke..?
hihi.. risau giler.. sebab exam kali ni menentukan siapa yang akan turun class..

minggu lepas hari khamis, kitorang ada peperiksaan Pendidikan Seni..
seperti biasa, beberapa hari sebelum peperiksaan seni cikgu akan bagi tajuk untuk kertas 2..
huhuhu.. susah giler.. semua kene lukis.. tak de pun yang nak kene anyam ke, origami ke.. huhu susah..
tajuk pun susah.. hm~..
aku serta kawan-kawanku decide untuk pilih tajuk 6..
tajuknya: anda sesat di hutan yang menyeramkan..
adush.. aku ni bukannya pandai melukis pun.. lepas tu tak de idea nak lukis apa..

pada malam peperiksaan tu aku minta cadangan adik untuk lukis..
kemudian, dia terus mencapai sebuah buku komik yang bertajuk Ikhtiar Hidup di .... (tak ingatlah tajuk apa)
berpandukan buku tu aku pun lukislah gambar di bawah..


ok tak?
gambar ni menunjuk 'aku' yang bersembunyi daripada belalang gergasi di belakang pokok..
tanpa disedari ada seekor semut gergasi di pokok tu..
apa yang terjadi? huh aku pun tak tahu..
comment please!!

No comments:

Post a Comment