Pages

Sunday, 9 October 2011

k-pop!! ^^

kite ada 3 orang kawan yang fanatik giler dengan artis Korea,
disebabkan diorang, ramai kawan yang lain minat artis Korea..
haiyo..
jom kite 'berkenalan' dengan artis Korea..!!


Inilah kumpulan Super Junior!! kawan kite 'DongHae' minat sangat dengan kumpulan ni.. kerana die jugalah kite minat ahli Super Junior..


Shin Dong, ahli SuJu yang pertama kite minat.. sebab die nampak comel..
comel tak?! XD

(leader SuJu)
selepas Shin Dong kite minat Leeteuk pulak.. Cute..  :)

and now, kite minat Ryeowook!! kite minat die lepas tengok MV No Other.
die nampak tinggi dalam MV tu,
tapi 'DongHae' kate, Ryeowook paling rendah dalam SuJu

Inilah DongHae yang duduk sebelah kite dalam class..  hihi


 Seterusnya SNSD/ Girl's Generation!!

(leader SNSD)
dalam group SNSD pula, kite minat dengan Taeyeon,
sebab rambut die lawa..


ni la Yoona yang duduk depan kite masa dalam class..
lawa tak?

ni pula Jessica..
kawan kite kerap panggil kite Jessica sebab nama dekat-dekat je..


 Hello SHINee~!!

that guy in picture is Key,
i realise that, he look so cute in Hello MV..

Lee Taemin..
my friend who sitting in front DongHae interest with Taemin..
so, i call her Taemin..


 BIG BANG!! 
kite tak minat sape-sape pun dalam kumpulan ni..
kite just minat lagu diorang je..
Love Song-- cubalah tengok!!

No comments:

Post a Comment