Pages

Saturday, 15 October 2011

Awesome Day!!

15 Oktober
KPTM telah mengadakan majlis konvokesyen di Putrajaya..
kite teruja+happy nak pergi majlis tu sebab nak tengok kaklong naik pentas..  hihi
hanya 2 orang saja yang dibenarkan masuk ke dalam dewan..
oleh itu, kite serta adik2 termasuk abah hanya tengok di skrin besar dalam dewan yang lain..
semasa penyampaian anugerah berlansung..
aku berangan..
''Nursyafiqah Rusli.." "aku pun naik ke atas pentas dengan memakai jubah serta topi.. aku nampak smart.. semasa atas pentas aku menerima anugerah itu dengan senyuman yang paling manis.. wah.. indahnya dunia!.."
dahlah cukup2 berangan..
hari ni juga merupakan hari lahir kaklong yang ke 23.. hihi  kaklong tua..! XD (gurau je)
selepas majlis tu berakhir, kitorang tangkap gambar.. aku still dengan senyuman yang aku rasa paling manis.. : P wekk..
kemudian kami pergi makan di Restoran Chakri Xpress..
ketibaan kami disambut oleh mak cik dan pak cik..senyumanku bertambah-tambah manis sebab first time dapat makan dalam VIP ROOM!!.. hehe..

that's me! lawa tak?!  -hahaha..  tahulah kite tak lawa, tak yah gelak.. :P

My sisters! korang nampak tak lady yang pegang teddy bear tu? hah tulah kakak kite yang baru graduate...
Congratulation n Happy Birthday kaklong!

lepas makan di restoran Chakri tu, kami berjalan-jalan di dalam Alamanda Shopping Complex..
semasa mama, maktok, makcik n kaklong tengah pilih tudung..
kite main tangkap-tangkap gambar dengan adik kite dalam Fitting Room!! hiihi..

No comments:

Post a Comment