Pages

Friday, 23 September 2011

H@nG 0ut wItH F@R@H n S@R@h !

minngu ni aku serta rakan sekelas stress giler
sebab dari hari Isnin hingga Jumaat kene marah...
tak perlulah aku cerita siapa yang marah..
n sebab ape kene marah..
kerana ia memalukan class jer..
huh~ tension--tension

but, aku tak rasa tension apabila dapat hang 0ut with my frenzz Farah n Sarah..
best giler.. sehari bersama diorang..
dari pagi sampai malam kitorang bersama..
lagi best dapat berkenalan dengan aunty (mama Farah)..
sebab aunty friendly!!

lepas ni kalau boleh nak hang out lagi dengan kawan2 ..
tapi aku tak suke hang out kalau ade budak laki..
n aku tak ikut orang yang keluar tanpa pengawasan orang dewasa..

p/s: korang jangan salah sangka pulak.. Farah and Sarah ni bukan adik beradik or kembar..
just classmate..   : )

No comments:

Post a Comment